Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ενημέρωση


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σε σχέση με τις νεότερες εξελίξεις που έχουμε & αφορά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής μας που ξεκινά την περίοδο αυτή αλλά και για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας, με οδηγίες που αφορούν τα νέα δεδομένα.

-Ξεκινάμε τις εκπαιδεύσεις σε Ολιστικές Τέχνες με ολιγομελή τμήματα της τάξεως των δύο έως τεσσάρων ατόμων, το πολύ. Σε άλλη περίπτωση κι εφόσον οι μαθητές είναι περισσότεροι, θα δημιουργούνται επιπλέον τμήματα.

-Σεμινάρια θα παραδίδονται διαδικτυακά σε περιπτώσεις που έχουν κυρίως θεωρία και εφόσον οι ενδιαφερόμενοι ξεπερνούν τα τέσσερα άτομα.

-Οι μηνιαίες εργασίες μας στα 5 τακτικά τμήματα που έχουμε, εφόσον θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή εκ των πραγμάτων η ίδια η Σχολή θα προτείνει και θα φροντίσει εξ αρχής με τον τρόπο της τηλεδιάσκεψης.

-Τα Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια της μεγάλης ομάδας για τους αποφοίτους μας, λόγω του ότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι πάντα μεγάλος, θα συνεχίσουν είτε μέσω διαδικτύου όπως γινόταν το τελευταίο δίμηνο, είτε σε εξωτερικούς χώρους, όπως γίνονται οι ετήσιες, εξωτερικές, ομαδικές εργασίες μας, με τις αποστάσεις που επιβάλλονται πλέον.

-Προσωπικά ραντεβού για ενημέρωση δεχόμαστε πλέον, με τους κανόνες όπως είθισται στη σημερινή πραγματικότητα καθώς και την υγειονομική συνείδηση που οφείλουμε όλοι μας να έχουμε για τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

-Συναντήσεις προσωπικές μαθητών ή αποφοίτων με το δάσκαλο τους θα συμβαίνουν πλέον, με πολύ σεβασμό όλοι προς όλους σε θέματα υγείας και της σωστής φροντίδας αυτής.

-Οι πρακτικές των μαθητών μας που πραγματοποιούνταν στη Σχολή και διακόπηκαν λόγω καραντίνας, θα καθυστερήσουν να ξεκινήσουν πάλι. Ίσως Ιούλιο ή και Αύγουστο. Ευχαριστούμε όλους προκαταβολικά για την κατανόηση.

*Σε κάθε περίπτωση, όλοι όσοι εισέρχονται στη Σχολή μας, για οποιοδήποτε λόγω από τους άνωθεν θα πρέπει να έχουν την προσωπική, νέα και καθαρή μάσκα τους, το ίδιο και για τα γάντια τους καθώς και το αντισηπτικό τους για πριν την είσοδο τους στους χώρους. Είναι ευθύνη όλων. Η Σχολή έχει όλα τα απαραίτητα που χρειάζονται αλλά και που υποχρεούμαστε, για όσους εισέρχονται. Ευθύνη όλων μας επίσης είναι το να πλένουμε τα χέρια μας τακτικά, κάτι που οι μαθητές μας βέβαια ήδη το έκαναν προ πολλού, οπότε και θα συνεχίσουμε.

*Όσοι αισθάνονται αδιάθετοι θα είναι καλό να μας ενημερώνουν έγκαιρα, ούτως ώστε να μετατίθεται το ραντεβού ή το μάθημα μετά την ανάρρωση τους και σύμφωνα με τις συμβουλές του προσωπικού τους ιατρού. Προέχει η ασφάλεια και η πρόληψη της υγείας, όλων.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την καλή σας διάθεση και φυσικά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Ευχόμαστε σύντομα να εξαλειφθεί με κάθε τρόπο η πανδημία που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα και όλοι μας να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε μεγάλες, ζεστές και δυνατές αγκαλιές!
Προς στιγμήν σας τις αποστέλλουμε είτε μακριά, είτε κοντά με πολλή αγάπη και σεβασμό προς όλους. Η υγεία μας είναι πολύτιμη!

                                                                                                                                   
Με ευθύνη,
Holistic School Greece / Σχολή Ολιστικών Θεραπευτών
  Καναβάκη Βασιλική

 

Υποσημείωση : Η φωτογραφία είναι από υπαίθριο σχολείο στην Αγγλία. Δεν έχουμε όνομα φωτογράφου. Μια εποχή που έχει πολλά κοινά με το έτος 2020. Τα πρώτα υπαίθρια σχολεία ξεκίνησαν το 1907. Έγιναν δημοφιλή τη δεκαετία του 1930 ως μέσο για την καταπολέμηση της φυματίωσης, μια ασθένεια που τότε ήταν σε μεγάλη έξαρση.

Ωστόσο, η ανθρωπότητα προχωρά πάντα διότι η εξέλιξη της είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ‘Φώτισης’. Αυτό πρέπει να ψάχνει πάντα στους αγώνες της, όσες φορές κι αν χάσει το δρόμο ή ταλαιπωρηθεί από τις αντιξοότητες της ίδιας της ζωής. Το Φως.

Είμαστε αισιόδοξοι. Θα κερδίσει η φύση. Θα κερδίσει η υγεία. Θα κερδίσει η ζωή. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου